Приветствую Вас, Гость Суббота, 04.12.2021, 04:08
RSS

Меню сайта

Форма входа

Поиск

Календарь

Архив записей

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

  
Главная » 2010 » Май » 13 » Asetakissa - Suomalainen Sotilas 5/5
20:00
Asetakissa - Suomalainen Sotilas 5/5
avimilclub.webs.com In Military Jacket - Finnish Soldier В кителе - Финский солдат Dokumenttielokuva suomalaisesta sotilaasta vuosina 1939-1944 Tämä elokuva voisi olla "Dokumenttiaineiston tuntematon sotilas". Elokuva on näyte siitä, mitä tämän päivän sotaveteraanit lähes puoli vuosisataa sitten tekivät ja millaisia he olivat. Se on kertomus siitä, miten sotaa vuosina 1939-1944 käytiin. Se on kertomus sotamiehistä ja kenraaleista ja kaikista heistä siltä väliltä. Suomalainen sotilas joutui kärsimään sotiemme aikana vilua, nälkää ja kipua. Usein hän joutui sekä fyysisesti että henkisesti suorastaan yli-inhimillisiin ponnistuksiin. Hän kesti ne nurkumatta. Tietysti poikkeuksiakin oli. Videoelokuva Asetakissa on koottu Pääesikunnan elokuva-arkiston materiaalista. Sen ovat kuvanneet sodanaikaiset TK-miehet, rintamakuvaajat. Heidän kuvaamiaan filmejä näytettiin sotiemme aikana elokuvateattereissa; osaa aineistosta ei ole näytetty koskaan. Nämä ovat dokumenttifilmejä, joiden yhtä kohderyhmää, nuorisoa ei saisi unohtaa. Documentary about Finnish soldier during 1939-1944 This movie could be a "The Unknown Soldier of documentary material ." The film is a sample of what today's war veterans did for almost half a century ago, and what kind they were. It is the story of how the war took place in the years 1939-1944. It is the story of the soldiers and generals, and all of them in between. Finnish soldier suffered from cold, hunger and pain during the warn. Often, he had to do both <b>...</b> Фильм смотреть онлайн
Просмотров: 211 | Добавил: фильм-смотреть-онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Создать бесплатный сайт с uCoz
Copyright MyCorp © 2021